El TecnoCampus acull un macronetworking amb 85 empreses

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), la fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i la Federació d’Associacions i Gremis del Maresme (FAGEM) han celebrat avui 21 de juny el primer macronetworking empresarial del Maresme, amb l'assistència de 83 empreses.

L’objectiu d’aquest macronetworking, convocat i dinamitzat a través de la xarxa social empresarial grera.net, és que cada empresa participant aconsegueixi fer més de 60 contactes en un sol dia que els ajudin a desenvolupar i/o impulsar els seus negocis.
 
en la benvinguda, el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, ha destacat la importància d'esdeveniments d'aquest tipus perquè la cooperació és una de les estratègies davant de la crisi.
 
El macronetworking ha portat per tílol ‘Com aconseguir +60 contactes per la meva empresa en una jornada’ i ha tingut un format de trobada d’entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants, que té com a origen l’speed-dating, però adaptat al món empresarial. A cada entrevista les empreses han d’exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.
 
La jornada ha comptat amb la col·laboració i suport d’altres associacions empresarials catalanes amb les quals col·labora la FAGEM, així com algunes de les 5.000 empreses registrades a grera.net.