El TecnoCampus i diari ARA ofereixen una beca per al Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació

El TecnoCampus Mataró-Maresme i el diari ARA han arribat a un acord per oferir una beca per cursar el Màster en Emprenedoria i Innovació. La beca recaurà en un dels candidats que compleixin els requisits per cursar aquesta titulació, i que podeu consultar aquí.
 
El màster és universitari i oficial, i s'imparteix a l'Escola Universitària del Maresme.Tots els interessats a guanyar la beca Ara Emprenem al TecnoCampus podeu presentar el projecte emprenedor entre el 7 i el 26 de setembre a Gestió Acadèmica de l'edifici Universitari del TecnoCampus, a més de  gravar un vídeo de presentació de tres minuts de durada.

Un jurat format per membres del suplement ARA Emprenem i del Tecnocampus escollirà el projecte mereixedor de la beca i el guanyador. Entre el 5 i 6 d'octubre es farà públic el nom del guanyador o la guanyadora.

L'acció reforça el compromís de l'ARA amb el món de l'emprenedoria, mentre que per al TecnoCampus és una aposta per una major divulgació o coneixement d'un màster de referència en l'emprenedoria i que enguany arriba ja a la tercera edició.