El TecnoCampus participa aquesta setmana (dimecre si dijous) al saló BizBarcelona

Aquesta setmana entre dimecres i dijous (15 i 16 de juny) se celebra a la Fira de Barcelona el BizBarcelona, Saló de l'Emprenedor 2011, en el qual el TecnoCampus tindrà una participació destacada gràcies a l'Àrea d'Empresa i Innovació i als responsables del Màster en Emprenedoria i Innovació de l'EUM. TecnoCampus té un estand al saló, i el dia 16 a les 13,20h Luz Fernández, cap de serveis empresarials de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, i Màrian Buil, responsable d'emprenedoria de l'Escola Universitària del Maresme, explicaran en una xerrada en el marc del saló (a l'espai ofertoòdrom) les oportunitats que ofereix el TecnoCampus per als emprenedors.

El tradicional Dia de l’Emprenedor i la cimera de la innovació Hit Barcelona es transformen enguany en el Bizbarcelona Saló Emprenedor 2011, un gran esdeveniment que concentra internacionalització, finançament, creació de negocis, creixement empresarial, innovació i l’energia de més de 12.000 emprenedors, segons la previsió.

El TecnoCampus hi serà present amb un estand on donarà a conèixer la seva tasca de suport a persones emprenedores, i també el Màster en Emprenedoria i Innovació que imparteix l'Escola Universitària del Maresme (EUM). També serà el tret de sortida pels Premis Cre@tic, que cada any premien el millor projecte empresarial presentat.

L'accés al saló és gratuït, registrant-se en aquest enllaç.