El TecnoCampus participa el 29 de maig en la Fira de Postgraus de la Universitat Pompeu Fabra

El proper dimarts 29 de maig, l'Escola Universitària del Maresme i l'Escola Superior de la Salut participaran en la Fira de postgrau de la UPF, que se celebrarà durant tot el dia a la sala d'exposicions del Campus de la Ciutadella. Els visitants es poden inscriure a les sessions informatives dels màsters i postgraus que s'imparteixen en aquests dos centres, així com els que es fan en la resta de centres del Grup UPF.

De cara al proper curs, l'Escola Universitària del Maresme impartirà la tercera edició del  Màster en Emprenedoria i Innovació, una titulació amb professors de prestigi internacional i que compta amb el suport de diverses empreses del la comarca. S'hi afegeix el curs vinent la primera edició del Màster Universitari en Gestió de Destinacions i Equipaments d'Oci i Turisme. L'oferta de l'EUM es complementa amb el Màster en destinacions turístiques i els diplomes de postgrau en Innovació empresarial, EmprenedoriaInnovació de destinacions turístiques i Planificació turística.

Pel que fa a l'Escola Superior de Ciències de la Salut, el curs 2012/2013 posa en marxa el Màster Universitari en Cronicitat i Dependència, coordinat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i realitzat juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'Escola Superior de Ciències de la Salut, juntament amb  el Consorci Sanitari del Maresme, són les institucions encarregades de realitzar-lo. Com a entitats col·laboradores de prestigi, hi participen l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació TICSalut. L'oferta de postgrau del centre es complementa amb els diplomes de postgrau d'Especialització en Ferides Cròniques, Envelliment i Dependència i Gestió, Tractament, i Seguiments de les Malalties Cròniques i Recerca en Salut.