El TecnoCampus participarà al saló BizBarcelona amb la seva oferta global per a l'emprenedor

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme participarà amb un estand propi i una proposta de valor atractiva i innovadora en la propera edició del saló Bizbarcelona. Els productes que constitueixen una innovadora i completa oferta de valor per als emprenedors hi seran presents:el nou programa InnoEmprèn, els Premis Cre@tic, la incubadora d'empreses, el Fòrum d'Inversió del parc o el Màster en Emprenedoria i Innovació.

Els propers dies 13 i 14 de juny el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona tornarà a convertir-se en la capital de l'emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer el teu negoci. Bizbarcelona és l’esdeveniment que reuneix les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials, agrupades en diferents temàtiques.

A més de la participació amb un estand, el TecnoCampus participarà el 14 de juny, per mitjà del director d’Operacions i Estratègia, Léonard Janer, en una de les taules del l’Open Innovation Marketplace, del qual trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Segueix al web www.bizbarcelona.com tota l’oferta d’activitats, conferències, sessions de networking, tallers, etc. 


Registra’t ara i aprofita aquest codi de descompte: XN535GXW.

Et suggerim:
L’Open Innovation Marketplace: un espai d’Innovació Oberta on grans corporacions com Microsoft o CISCO rebran en entrevistes privades les millors solucions innovadores i tecnològiques als seus reptes. Ja pots accedir al web i veure quines solucions busquen!
Taules Cluster & Cross-sectorials Open Innovation Marketplace:  un punt de trobada on els Centres de Recerca i Centres Tecnològics, situats als Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, presentaran la tecnologia més avançada i aplicacions en les principals empreses del mercat. Pots veure el programa en l’arxiu adjunt.

Global Entrepreneurship Competition: els guanyadors dels concursos dels 16 millors centres de emprenedoria del món presenten els seus plans de negoci a la cimera bizbarcelona 2012.

Mercat de Finançament: Espai en el que podràs presentar el teu projecte davant entitats financeres, institucions, representats de xarxes de Business Angels i Societats de Captital Risc tant internacionals com locals, així com grans corporacions que busquen empreses innovadores per comprar.