El TecnoCampus selecciona els 15 millors projectes emprenedors per al programa InnoEmprèn

El TecnoCampus ha presentat avui els 15 projectes seleccionats per participar en el programa d’Alt Rendiment per a Emprenedors amb projectes de base innovadora, InnoEmprèn. La seva temàtica diversa (podeu consultar el llistat de seleccionats aquí) mostra com cada cop més l’emprenedoria és una competència transversal aplicada a diversos àmbits. Entre tots els candidats, un total de 24 projectes, el jurat ha triat els que es mostren en el quadre (el podeu consultar en les següents pàgines), amb el mentor que a partir d’ara tindran associat al llarg de tot el programa.

InnoEmprèn és un itinerari d’acompanyament per a projectes d’emprenedoria. L’objectiu és l’estimulació, captació i posada en marxa de projectes de gran projecció i valor afegit. S’adreça a emprenedors i emprenedores amb projectes de base innovadora, és a dir, amb una proposta de valor singular i diferenciada que evidenciï un clar avantatge competitiu. L’objectiu final és localitzar projectes d’emprenedoria liderats per persones amb una alta capacitat i proporcionar-los les eines per assolir l’èxit.

L’assessorament per part de professionals de reconegut prestigi que actuaran de mentors, l’entrenament de capacitats, la formació mitjançant l’accés als principals continguts del Màster d’emprenedoria i innovació que imparteix l’Escola Universitària del Maresme i l’accés a finançament i a una àmplia base de contactes són alguns dels elements que fan atractiu el programa.
Els programa d’alt rendiment InnoEmprèn té un cost de 6.000 euros, però els participants seleccionats només hauran d’abonar 500 euros perquè la resta és subvencionat per Tecnocampus i la Diputació de Barcelona amb la col•laboració de Start-up Catalonia d’ ACC1Ó de la Generalitat.

El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha destacat que el programa InnoEmprèn forma part de les accions per convertir el parc en “la casa de l’emprenedoria i l’empresa al nord de Barcelona”, un espai on emprenedors i empresaris tinguin al seu abast tots els serveis necessaris per a un negoci. La cap de suport a emprenedors de TecnoCampus, Emma Feriche, ha apuntat que el programa vol convertir en projectes empresarials les idees de negoci dels participants mitjançant un programa intensiu d’acompanyament.