L'empresària i inversora Gillian Muessig visita el Tecnocampus per conèixer startups innovadores

El passat 2 d'octubre Gillian Muessig, fundadora d'una de les comunitats de negocis de més èxit dels últims anys, SEOmoz, proveïdor de tecnologia de posicionament en el món amb més d'un milió d'usuaris, va visitar el TecnoCampus. Conferenciant a nivell mundial i experta en màrqueting digital, Muessig és mentora i inversora en importants acceleradores com Techstars i Microsoft Azure, i actualment està visitant Europa per conèixer de prop programes de suport a l’acceleració empresarial i detectar startups innovadores en què invertir.

Despres de visitar Berlín, la següent parada va ser el Tecnocampus, on es va interesar pels programes de finançament avançat i mentoratge i on va mantenir una reunió de treball amb startups del seu interés. Hi van assistir les empreses Slidapp, Enhancing Ebooks, Beecubo, Alooha i Innoget, que després d'una  introducció es van sometre a una gran bateria de preguntes de la inversora, que els va donar consells per créixer a escala mundial.

Aquesta visita obre la possibilitat al Tecnocampus d'establir converses per incorporar un nou espai landing a Seattle, lloc on Gillian Muessig te ubicades les seves companyies, així com a comptar amb la seva participació  com a mentora de projectes que vulguin néixer globals