"Els informàtics són els mags del present, per la capacitat de liderar el progrés tecnològic"

El coordinador del Grau en Informàtica, Josep Roure, destaca en aquesta entrevista els principals trets  característics  d'aquesta titulació, que s'imparteix a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT). Roure  posa l'èmfasi en l'alta inserció laboral dels titulats en aquesta branca de coneixement, ja que "les ofertes de treball que arriben al centre sovint són superiors al nombre d'estudiants que acaben els estudis". "Les enginyeries són un camp en què l'atur és pràcticament inexistent", destaca.

El grau, apunta el coordinador, es caracteritza per tenir un enfoc centrat en la professionalització, amb una gran relació amb les empreses per oferir una formació pràctica i enfocada al món del treball. L'emprenedoria, un dels eixos de treball del TecnoCampus, possibiliten que alguns dels titulats en Informàtica ja hagin creat empreses, i programes com l'InnoEmprèn Universitari reforcen aquest àmbit.

"Hi ha qui parla dels informàtics com els mags del present, per la capacitat de liderar el progrés tecnològic actual", remarca Roure.