El Tecnocampus acollirà el proper febrer l’Erasmus Intensive Program: “City of the Future”

Al llarg de la darrera setmana, els professors Wim de Bruyn (Hogeschool Gent, Bèlgica) i Petri Laitinen (Karelia University of Applied Sciences, Finlàndia)  han visitat el TecnoCampus per tal de participar en l’organització de la 4ª edició de l’Erasmus Intensive Program, que es realitzarà el proper febrer de 2014 al TecnoCampus. El TecnoCampus ha estat representat pels professors Daniel Torras, de l’EUPMT, Alek Kucel, de l’EUM, i Juan García, com a Coordinador de RRII del Tecnocampus.

Aquesta 4ª edició té com a títol “City of the Future”, i el seu programa tindrà com a tema central les Smart Cities. Es realitzarà en dos formats diferents: durant una setmana a partir d’una metodologia de distance learning, mentre que la segona setmana es realitzarà de forma presencial al TecnoCampus.

Així, el TecnoCampus acollirà uns 35 estudiants i prop de 10 professors de les àrees d’Empresa i TIC de les universitats partners:  Hogeschool Gent, Karelia University of Applied Sciences, Hof University (Alemanya) i el TecnoCampus.

Aquesta és  la continuació a les tres edicions anteriors que es varen celebrar a Joensuu, Finlàndia; Gent, Bèlgica; i Hof Alemanya; i en les que ja han participats un nombre significatiu d’estudiants i professors del TecnoCampus.