El TecnoCampus acollirà l'Erasmus Intensive Program “City of the Future” el proper mes de febrer

Entre el 29 i el 31 d'octubre el TecnoCampus va rebre la visita dels professors, Wim de Bruyn, de la Hogeschool de Gent, Bèlgica, i Petri Laitinen, de la Karelia University of Applied Sciences, Finlàndia.

El motiu de la visita ésl’organització de la 4ª edició de l'Erasmus Intensive Program sota el títol “City of the Future”. Aquesta propera edició tindrà com a seu el TecnoCampus. Hi participaran estudiants (al voltant de 35) i professors (entre 7 i9) de les àrees d’Empresa i de TIC de quatre universitats partners: Hogeschool Gent, Karelia University of Applied Sciences, Hof University (Alemanya) i el mateix TecnoCampus.

El TecnoCampus va estar representat en la trobada pels professors Daniel Torras, de l’EUPMT; Alek Kucel, de l’EUM, i Juan García, com a Coordinador de RRII del TecnoCampus.

El tema del programa girarà al voltant de les “Smart Cities”. Tindrà lloc al llarg de dues setmanes el proper mes de febrer de 2014. La primera tindrà una metodologia basada en distance learning i la segona serà presencial al parc TecnoCampus.

Aquesta edició serà la continuació de tres anteriors que es van cel·lebrar a Joensuu, Finlàndia; Gent, Bèlgica; i Hof Alemanya; i en les que ja han participats un bon grapat d’estudiants i professors del TecnoCampus.