Es posa en marxa la segona Escola d'Inversors

El dimarts 10 de febrer es va donar el tret de sortida a la II edició de l’Escola d’Inversors del Tecnocampus, amb les ponències de Jordi Petit, soci fundador de Vantum Corporate; Marc Lloveras, director d’IFEM del grup Institut Català de Finances i Pere Mayol, investment advisor i inversor en start-ups com waki.tv, Wallapop i Goldemar Solution. La benvinguda als assistents va a anar a càrrec del director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, que va destacar que l'Escola és un planter de futurs inversors amb els coneixements idonis per participar en projectes de nova creació.

L’experiència i l’èxit de la primera edició ha permès organitzar la segona dotant-la de més contingut i amb la participació de ponents experts, immersos en primera persona en processos d’inversió privada, amb l’objectiu d’oferir eines i metodologia per aquelles persones que volen començar a implicar-se en start-ups.
Tots tres ponents van coincidir en la importància de coinvertir amb altres inversors per facilitar l’accés a bones operacions i poder diversificar el seu capital i risc. Com a punts claus a considerar a l’hora d’analitzar una inversió o oportunitat, van destacar el potencial de model de negoci, el creixement escalable i la capacitat de l’equip emprenedor per desenvolupar el negoci de manera ràpida. També van fer èmfasi en la necessitat de planificar la sortida de l’empresa participada.

L’Escola d’Inversors és la porta d’entrada al Club d’Inversors Tecnocampus, on podran participar en rondes d’inversió amb projectes invertibles i conèixer i coinvertir amb altres membres del club.