Estades internacionals dels estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals

Del 30 de juny al 25 de juliol, 77 estudiants del darrer curs del grau en Mitjans Audiovisuals fan una estada a la Glyndr University per cursar els darrers 40 crèdits (ECTS) per aconseguir una doble titulació. Una part dels estudiants fa el BSc Televition production and Tecnology i l'altre grup fa el BA desing: Animation and game art.
Faran la presentació del projecte final de grau al TecnoCampus la primera setmana de setembre.

D'altra banda, per segon any consecutiu, cinc alumnes d'aquest grau participen en el projecte EPPOCA dut a terme a Izmir (Turquia) per la Universitat de Yasar. Durant les dues setmanes que dura el projecte els alumnes duen a terme un treball interdisciplinari amb altres estudiants portuguesos, turcs i finlandesos de diferents universitats.

En aquesta segona edició el professor Àlex de l'Olmo ha tornat a impartir un workshop d'imatge subaqüàtica amb action cams a la vora de Çesme, en el Mar Egeu, amb molt bona acollida per part dels alumnes, que aprenen tècniques bàsiques d'enregistrament, així com la possibilitat de provar diferents elements d'estabilització subaqüàtica amb aquest tipus de sistemes de vídeo.