Un estudiant del Grau de Mitjans Audiovisuals guanya el concurs d'anuncis televisius de Vichy Català

El grup d'aigua Vichy Català va estrenar el passat 16 de juny el seu espot d'estiu titulat "Que bé s'està quan s'està ben" i amb ell un concurs, en el qual demanava que el públic enviés les seves pròpies versions. A través de la 'fanpage' de Facebook ha triat als tres guanyadors, els anuncis dels quals s'emetran en televisió.

El jurat per triar als guanyadors ha estat format per 'youtubers' de prestigi i per membres del Grup Vichy Català. Els tres espots triats s'emetran íntegrament a Tele 5, A3 i Nova, Tv3 i 3/24. L'emissió dels guanyadors es realitzarà els dies 13, 17, 18, 23, 24, 25, 30, 31 de juliol i 1 d'agost. Els vídeos són obra de Nil Santané Nadal (estudiant del Grau de Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus), Carlota Serarols i Marco Valdeolmillos Sánchez.

A més, l'empresa ha muntat un mix amb els vídeos de tots els participants i ha elaborat un nou espot, que també emetrà en les citades cadenes estatals en horari de sobretaula del 28 de juliol a l'1 d'agost, i durant tot el mes d'agost a Tv3 i 3/24.