Els estudiants del TecnoCampus podran optar a pràctiques remunerades en empreses de l'estranger

El TecnoCampus ha participat en la darrera edició de la subhasta de beques internacionals de pràctiques que promou el programa IAESTE (International Associaton for the Exchange of Students for Technical Experience). Eloi Vilalta, alumne-delegat d’IAESTE en el TecnoCampus, i Núria Riambau i Juan García, de la UACU TecnoCampus, han assistit a la sessió de repartiment d’ofertes de pràctiques que ha tingut lloc del 14 al 15 de febrer a la Escola d’Enginyers Industrials de Bilbao, Universitat del País Basc.

Els estudiants del TecnoCampus podran accedir a 31 ofertes de pràctiques remunerades repartides entre les especialitats d’Enginyeria Mecànica (7 ofertes), Enginyeria Electrònica (5 ofertes), Enginyeria Informàtica (3 ofertes), Mitjans Audiovisuals (8 ofertes), ADE (5 ofertes) i Turisme (3 ofertes). Entre altres, els països on  viatjaran els nostres estudiants seleccionats al final del present curs acadèmic són: Japó, Rússia, Brasil, Mèxic, Suècia, Alemanya, Hongria, Finlàndia, Corea, Àustria, Xina i Polònia.

L’aportació del TecnoCampus a l'intercanvi han estat 26 ofertes de pràctiques a més de 15 empreses de Catalunya. D’aquesta manera, un bon grapat d’estudiants estrangers faran la seva aportació de talent a les empreses col·laboradores.

El TecnoCampus és el centre universitari que més ofertes de pràctiques intercanvia entre els més de 50 centres espanyols que conformen la Delegació d’IAESTE a Espanya.