estudiants del TecnoCampus podran realitzar pràctiques remunerades a empreses i institucions estr

Trenta estudiants del TecnoCampus Mataró-Maresme, de les especialitats de Mecànica, Electrònica, Informàtica, Audiovisuals, Empresa i Turisme, podran gaudir d’una experiència pràctica a empreses i institucions de diferents països de tot el món. Aquestes ofertes de pràctiques remunerades es gestionen a través del programa internacional IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience), del qual l’EUPMT n’és membre des de fa més de 20 anys.


Es tracta de pràctiques que es poden desenvolupar principalment al llarg dels mesos d’estiu amb una duració de dos a  tres mesos. També hi ha ofertes de fins a un any de durada.
Els països de destí en aquesta edició són: Corea, Alemanya, Estat Units, Polònia, Brasil, Panamà, Regne Unit, Tunísia, Colòmbia, Xina, Noruega, India, Japó i Equador.


Es tracta d’una oportunitat única per aconseguir experiència pràctica, millorar el coneixement d’idiomes (anglès en la majoria dels casos), i també reconèixer crèdits optatius.

Els interessats, contacteu amb Laura Garcia:lgarcia@tecnocampus.cat