Estudiants del Grau en Marketing Management de la Business Academy Southwest de Dinamarca visiten el Tecnocampus

Vint-i-set estudiants de la Business Academy Southwest de Dinamarca, acompanyats de tres professors, han fet una visita aquesta setmana al TecnoCampus, on van tenir una agenda plena d’activitats amb l’objectiu de conèixer l'ecosistema emprenedor del parc.

La visita, organitzada pel Servei de Relacions Internacionals de Tecnocampus, va comptar amb la participació del coordinador internacional de l’Escola de Ciències Socials i de l’Empresa ESCSE, Alexander Kucel, que va presentar el nou grau en Business and Innovation Management i la Entrepreneurship Summer School.

El servei d’emprenedoria de Tecnocampus, de la mà de la product manager Laia Vilà, va presentar la incubadora i va acompanyar els estudiants en una ruta guiada per les instal·lacions. La visita va finalitzar amb la sessió “How to innovate in Business”, impartida per la professora Marian Buil a l’Innolab.

Els centres universitaris de TecnoCampus impulsen de manera activa la mobilitat dels seus estudiants, una experiència d’aprenentatge acadèmic i vital cada vegada mes important.

La Business Academy Southwest es un dels socis internacionals de Tecnocampus. Mitjançant un acord de mobilitat, es promou l’intercanvi d’alumnes I professors entre les dues universitats. El curs 2015-16 dos estudiants de Tecnocampus realitzaran la seva estada de mobilitat en aquesta universitat.