Estudiants i professors del Grau en Mitjans Audiovisuals participen en una trobada europea a Turquia

Un grup d'estudiants i professors del Grau en Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus Mataró-Maresme  participen durant dues setmanes en l'Erasmus Intensive Program a Turquia. El projecte, finançat per la Comissió Europea, porta per títol "European Pespectives on Cultural Codes in Art" i s'està desenvolupant del 30 de juny al 13 de juliol al campus de la Yasar University de la ciutat turca d'Izmir.

Sis estudiants i dos professors del Grau en Mitjans Audiovisuals participen en aquest Erasmus Intensive Program juntament amb estudiants d'universitats de Finlàndia, Portugal i la pròpia Yasar. En total una trentena d'estudiants de disseny gràfic, audiovisuals, gestió cultural i periodisme turcs, finlandesos, portuguesos i catalans assisteixen als tallers i les classes que diferents professors europeus imparteixen. Els dos professors del TecnoCampus que hi participen fent classes són el doctor Àlex del Olmo sobre tendències visuals en les sèries de televisió americanes i imatge subaquàtica i l'Eloi Aymerich sobre finançament de documentals televisius independents i de sistemes culturals catalans.

A més d'aquest, altres estudiants de diferents carreres del TecnoCampus han gaudit d'una experiència similar a Hof, Alemanya, al mes de febrer i a Mlàda Boleslav, República Txeca, al proper setembre.

La participació en programes europeus per part dels nostres estudiants és un dels objectius principals del model universitari del TecnoCampus.