Estudiants de turisme i administració d’empreses visiten l’Hotel Arts Barcelona

Els estudiants de segon curs de la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació van visitar l’Hotel Arts Barcelona per assistir a una xerrada, a càrrec del mateix hotel. La sortida es va dur a terme el passat dilluns 27 de febrer dins de l’assignatura Habilitats Directives i Comunicació, amb l'objectiu de conèixer el funcionament d'una empresa, en aquest cas del sector hoteler. Sota el lema "Somos Damas y Caballeros al servicio de Damas y Caballeros", els estudiants van conèixer la cultura i la filosofia d'aquest hotel de luxe ubicat a la ciutat de Barcelona.

Jordi Sala, director del Departament de Recursos Humans (RRHH) de l’Hotel Arts Barcelona, va explicar als estudiants l’estructura organitzativa i departamental de l’hotel, així com la seva experiència com a professional en el sector del turisme. En aquest sentit, va destacar que avui en dia és fonamental dominar diversos idiomes i, sobretot, tenir iniciativa i transmetre passió per tot allò que es faci

Pel que fa a les estratègies que desenvolupen des de l’hotel, Iris Curto, especialista en reclutament i membre del Departament de RRHH, va comentar que la clau està a oferir experiències especials als clients per aconseguir fidelitzar-los i, alhora, per captar noves visites a través de les seves valoracions a les xarxes socials. Un cop acabada la sessió, des de l’Hotel Arts Barcelona van oferir als estudiants la possibilitat de fer pràctiques en diferents departaments de l’hotel.