Ets emprenedor/a? Posa't a prova en el Campus d'Estiu!!!

 Els dies 12 i 13 de juliol la Universitat de Vic acollirà el Campus d’Estiu, una experiència formativa i participativa que vol potenciar les aptituds i actituds emprenedores dels estudiants. L’activitat va adreçada a estudiants de les universitats de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària de qualsevol  titulació universitària.

Durant dos dies, els assistents a aquest Campus d’Estiu, --al qual només podran assistir 8 estudiants de cada universitat de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària--, desenvoluparan, per equips, un procés d’emprenedoria, a partir d’un repte que se’ls plantejarà. Es tracta d’aplicar habilitats emprenedores  a partir d’un cas concret, comú a tots els participants. Hauran d’aprendre a treballar per objectius, d’una manera col·laborativa, a saber competir i a compartir experiències, tot plegat per generar un treball d’alt valor  en un període de temps limitat. La universitat es farà càrrec de l’allotjament i els àpats.

A més a més, l’equip guanyador serà seleccionat per tots els participants i rebrà com a premi un viatge a Dinamarca on visitaran diferents organitzacions capdavanteres en l’àmbit de l’emprenedoria i la innovació.

Els estudiants que vulguin participar al Campus d’Estiu hauran de presentar la seva candidatura abans del 30 de maig a la Preincubadora (CUB) o bé a través de eferri@tecnocampus.cat. Els candidats seran entrevistats per equips de professors de les seves universitats i  entre el 20 i 21 de juny es confirmarà la selecció