L'EUM celebra els 20 anys recordant els orígens i els plans de futur del centre

Una mirada al passat i un grapat de projectes de futur. Amb aquests ingredients l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus (ESCSE), l'antiga Escola Universitària del Maresme (EUM), va celebrar divendres passat el 20è aniversari amb intervencions destacades de professors, alumnes, personal d'administració i serveis i directors del centre i del TecnoCampus. Va iniciar l'acte el director general, Jaume Teodoro, que va destacar l'aportació al projecte comú del TecnoCampus que va fer i fa l'ESCSE. La directora de l'escola, Montserrat Vilalta, va apuntar que el miler d'alumnes actuals de l'escola són el resultat de l'esforç del professorat i del PAS. En aquest sentit, va indicar que els nous graus universitaris posats en marxa els darrers anys responen a una demanda dels estudiants i a una necessitat de les empreses. Vilalta va anunciar que l'oferta docent es continuarà ampliant sobre la base del tronc comú del management que tenen tots els estudis de l'ESCSE.

Les vivències personals a l'antic edifici de l'EUM van centrar els discursos del professor Josep Maria Raya i del personal del PAS Rosa Lozano i Cristina Carrasco. Van recordar que la seu de l'EUM, al passeig del Callao, va permetre formar un equip petit però molt unit que, amb escassedat de recursos, va aconseguir tirar endavant el centre. Per part dels exalumnes, Ester Camins va agrair la formació rebuda en els seus anys d'estudiant.

Per part de la Universitat Pompeu Fabra, el seu secretari general, Pelegrí Viader, va reafirmar el compromís der la UPF demostrat des dels inicis amb l'escola. I el director d'Universitats del govern català, Lluís Jofre, va cloure l'acte insistint que el TecnoCampus, per la seva aposta per l'emprenedoria i per la proximitat al món empresarial, és ja un element diferencial reconegut dins del sistema universitari català.

Podeu consultar totes les fotografies de l'acte, aquí.