L'exestudiant del TecnoCampus Carlos Torres rep el "Premio Nacional" al millor expedient acadèmic d’Enginyeria Tècnica en Informàtica

L'exestudiant del TecnoCampus Carlos Torres ha rebut el "Premio Nacional" al millor expedient acadèmic d’Enginyeria Tècnica en Informàtica. Torres va estudiar a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, actualment Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, on va acabar els estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (actualment Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació) amb una nota de 9.44 l’any 2011. Els Premios Nacionales els concedeix el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i premien els millors expedients acadèmics de les diferents titulacions universitàries i aquest any se n’han concedit 55, amb una dotació de 3.300 euros.

En Carlos Torres ja ha estat reconegut en diferents ocasions, tant a nivell acadèmic com el professional. Va iniciar la seva carrera universitària al Tecnocampus, després de rebre els Premis Enginy de l’any 2008 i posteriorment el reconeixement de la Generalitat de Catalunya amb els Premis EnginyCAT pel seu Treball de Recerca al Batxillerat.

Finalitzada l'enginyeria tècnica a Mataró, va escollir el camí d’emprendre des del Tecnocampus i va fundar el 2013 amb un company de la universitat VEZIKO.com, en què actualment és el director tecnològic.VEZIKO.com ofereix un servei als restaurants que gràcies a tecnologia d’intel·ligència artificial els recomana accions de màrqueting a realitzar a Internet i les xarxes socials per augmentar les vendes.Actualment dóna servei a més de 300 restaurants i té un equip de 4 treballadors. Recentment, va rebre una menció especial en els Premis UPF Emprèn 2013.