La federació d’empreses més important de Suècia visita el Tecnocampus

Els responsables de la federació d’empreses més important de Suècia, “The Confederation of Swedish Enterprise”, ha visitat aquest dijous a la tarda el Tecnocampus. L’objectiu de la visita és conèixer de prop la tasca que fa el parc tecnològic, especialment en l’àmbit de generació d’ocupació. Els dirigents d’aquesta entitat passen dos dies al territori per copsar què poden aprendre de les rutines de treball del Tecnocampus, un parc que compta amb bones referències a Suècia.

El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha donat la benvinguda a aquesta expedició sueca i ha presidit la reunió amb els directors d’aquesta federació, que han visitat tant el TecnoCampus com CETEMMSA. Miquel Rey ha explicat que Suècia és un país que sempre intenta ampliar els seus coneixements i per això és un país que està tan ben situat en matèria d'ocupació.

La Confederació d'Empreses Sueques és la més gran i influent federació empresarial de Suècia, i actua en representació de 49 organitzacions i 60.000 empreses amb més de 1,6 milions de treballadors.