"Finançament Pre Seed, abans de crear l’empresa", nou article al diari ARA

El TecnoCampus posa en marxa el Finançament Pre Seed, un servei de suport a la recerca de finançament privat per a emprenedors que estan en fase de crear un prototip o l’MVP (producte mínim viable) per validar el seu model de negoci. El diari ARA se'n feia ressò aquest diumenge en un article a la secció d'economia.

El Pre Seed donarà cobertura a projectes vinculats al TecnoCampus fins a un màxim de 5.000 Euros. L’inversor podrà adquirir tiquets de 500 Euros a través d’una plataforma privada. Si l’empresa s’acaba constituint, els inversors podran recuperar els diners amb un interès pactat, o bé convertir-se en socis de l’empresa.
El TecnoCampus invertirà en alguns projectes posant el primer tiquet sense que hagi de ser retornat, però sí amb el compromís que, si el projecte es consolida, el mateix emprenedor tornarà l’import rebut perquè sigui invertit en un nou projecte.
L’emprenedoria és una de les columnes vertebrals del TecnoCampus, on s’ofereixen programes d’emprenedoria per cada etapa del projecte. El coneixement, l’experiència i l’assessorament es complementa ara amb el finançament que es podrà obtenir a través del Pre Seed.