Sessió de networking especialitzada en Esports i Wellness

El proper 6 de novembre es realitzarà al TecnoCampus una nova sessió de networking emprant la metodologia Getting Contacts. Aquest cop, però, la sessió serà sectorial, especialitzada en l'àmbit de l'Esport i el Wellness, per tal que els seus participants puguin generar noves oportunitats de negoci a partir d'una jornada d'alt rendiment amb una agenda personal en funció dels interessos de cada membre.

Getting Contacts és una metodologia contrastada de l'empresa SUMMA, on a partir de la introducció d'informació rellevant de cada participant en un software específic, com la seva estratègia empresarial o necessitats, el sistema detecta complementarietats entre participants agendant 10 entrevista "face to face".

L'objectiu d'aquesta jornada és facilitar els contactes i propiciar sinergies entre professionals i empresaris del sector: fabricants de tèxtil tècnic, nutricionistes, entrenadors, instal·lacions esportives, subministradors de serveis o materials esportius, fisioterapeutes, preparadors físics, investigadors, etc. 

Abans de l'inici del networking, es realitzarà una ponència plenària sobre l'esport i les oportunitats de negoci, amb sessions paral·leles vinculades a les especialitzacions esportives de nàutica, atletisme (running), ciclisme i natació. 

Podeu formalitzar aquí la vostra inscripció.