Cinc alumnes del grau en Mitjans Audiovisuals, guanyadors del segon premi en un certamen internacional de cine i vídeo

Cinc alumnes del grau en Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus han guanyat el segon premi del jurat en el Concurs Internacional Proam USA per a estudiants celebrat als EUA amb un curtmetratge que van desenvolupar durant el primer semestre del tercer curs per a l'assignatura Tècniques de Càmera. En el concurs s'hi van presentar 90 peces audiovisuals de tot el món.

"ANA" és una una peça audiovisual de cinc minuts que demostra com amb unes guies tècniques impartides per l'assignatura i amb una bona idea es pot desenvolupar una emotiva història malgrat tenir un pressupost molt limitat.

El premi atorgat no solament premia als estudiants sinó també a la Universitat on estudien amb material audiovisual, de manera que contribueixen al fet que els seus companys i futurs estudiants tinguin més recursos per elaborar els seus treballs i produccions.

El jurat del concurs estava format per professionals de renom del món audiovisual:

1. Armand Mastroianni – Director of Tales from the Dark Side, The Celestine Prophecy, Invasion, and Cameron’s Closet

2. Ash Christian – Writer/Director of Fat Girls and Petunia, Actor in The Good Wife, Law & Order, Ugly Betty

3. Bohus Blahut – TV host of Eye Opener, jury organizer for Chicago Int Film Festival, teacher at Columbia college for 10 years.

4. Cosondra Sjostrom – Co-Creator/Actress in Syndicate, Actress in Dragon Wasps, Writer of Sketch Comedy

5. Jon Schnepp – Co-Creator/Co-Producer/Director of Metalocalypse, Director of The Venture Bros

6. Curtis Gwinn - Writer from The Walking Dead, Creator/Writer/Executive Producer Fat Guy Stuck In The Internet, Creator of Death Valley, Writer from The Man Show & NTSF:SD:SUV