"El Grau en Turisme i Gestió del Lleure forma gestors en el sector econòmic més important del país"

El coordinador del Grau en Turisme i Gestió del Lleure, Josep Maria Raya, destaca que el tret més destacat del grau és “que forma gestors en un sector, el del turisme i el lleure, que amb un pes del 13% és el més important del país”. Raya apunta que els estudis formen especialistes en el concepte del lleure, amb aspectes com el turisme de compres, d’aventures, d’emocions o nàutic, que reforçaran en el futur el sector turístic del nostre país.

“L’altre aspecte important és la formació de gestors amb una visió global, especialment per part dels nostres estudiants que cursen la doble titulació amb el Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació", assenyala el coordinador. Raya també creu que els estudiants que trien aquests estudis accediran a un sector econòmic molt estable, que ha resistit bé la crisi global.

El grau, que s’imparteix a l’Escola Universitària del Maresme, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, té altres aspectes destacats, com els idiomes, ja que a banda de l’anglès (amb un nivel d’Advanced al acabar els estudis), els estudiants poden triar alemany, francés, xinès o rus per cursar al llarg de la carrera.

Com en la resta d’estudis que es cursen al TecnoCampus, en el Grau de Turisme i Gestió del Lleure es posa un èmfasi especial en el suport als estudiants que tenen una idea de negoci i volen crear una empresa, amb programes de nova creació com l’InnoEmprèn Universitari.

Els intercanvis a l’estranger, amb estades en altres universitats, completen una formació amb una forta vocació internacional.