Un grup d’estudiants d'un programa de màster de la Leyden Academy (Holanda) visita el TecnoCampus

El passat 25 de març un grup d’estudiants d'un programa de màster de la Leyden Academy (Holanda) va visitar el TecnoCampus. Es dóna la circumstància que estan fent un programa de postgrau similar al Master en Cronicitat i Dependència que ofereix el TecnoCampus. Aprofitant un viatge arreu de l’Estat van considerar adient visitar el TecnoCampus i conèixer de primera mà el campus, les instal•lacions i els continguts i característiques del Màster. La La directora de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, Esther Cabrera, els va explicar els detalls més rellevants i van poder intercanviar impressions sobre la idoneïtat d’una oferta de formació com aquesta.

Aprofitant els contactes fets, s’analitzaran possibles vies de col•laboració a nivell d’intercanvis dins el programa Erasmus+ amb les universitats amb les quals la Leyden Academy manté una relació molt estreta: Leyden University i Delft University, ambdues en Holanda.

Els integrants del grup d’estudiants procedien de nacionalitats tan dispars com Xina, Equador, Indonèsia, Nigèria, Alemanya, Regne Unit i Holanda.