El grup de recerca SSIT del TecnoCampus, present en el IV Congrés Internacional de Música i Cultura Audiovisual MUCA

El grup de recerca SSIT (So, Silenci, Imatge i Tecnologia) presentarà dos projectes que s’estan desenvolupant actualment al TecnoCampus en el Congrés MUCA, que es celebrarà demà, i fins al divendres 18 de febrer, a la Universitat de Múrcia. En concret, fins a sis membres del grup de recerca participaran en la quarta edició d’aquest congrés que pretén incentivar l’intercanvi i la difusió de coneixements entre professionals i investigadors del món audiovisual i sonor. 

Els projectes, que es divulgaran, en forma de comunicació científica, són “La mecanització del cinema sonor a Mataró", a càrrec de Maria Soliña Barreiro, Carlota Frisón i Jorge Oter; i “Análisi musical i comunicatiu dels sonotips”, a càrrec del coordinador del grup SSIT Daniel Torras i Santos Martínez. Aquest darrer projecte s’està desenvolupant amb la col·laboració del grup Publiràdio de la UAB. Jordi Roquer, que també és investigador del grup, presenta en aquesta ocasió un projecte que duu a terme des de la UAB.

Els membres del SSIT aprofitaran la participació en el Congrés MUCA per difondre la segona edició del Congrés Internacional Perspectiva Sonora, que es realitzarà al TecnoCampus el proper mes de juliol