Guia de la qualitat de la perruqueria del segle XXI. 2 de maig, al TCM

 El proper dilluns dia 2 de maig de 2011 al Tecnocampus Mataró- Maresme, del carrer Ernest Lluch, 32 de Mataró, s’organitza, amb el suport del Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme, una taula-rodona informativa sobre theQhair.

Després de la col·locació del primer distintiu the Qhair a la ciutat de Barcelona, el passat dia 4 d’abril, la guia de qualitat de la perruqueria del segle XXI, continua el seu procés de implementació arreu de Catalunya.

TheQhair és la nova “guia Michelin” de la perruqueria a través de la qual es pretèn dotar de prestigi, professionalitat  i innovació a un sector que pensa en enamorar al consumidor.

Sota el nom El  paradigma theQhair: per què serà útil la guia-marca de la perruqueria del segle XXI? Work-shop interactiu, a partir de les 16.30h s’iniciarà aquest acte el qual comptarà amb la participació, entre d’altres, d’alguns del membres del Factory de theQhair com Imma i Laura d’ADUHO, Loren Macías, Julián Gijón i Christian Sintes. A la vegada, comptarem igualment amb la participació de Felicitas. L’acte serà presentat i moderat per l’Albert Catalán i el Josep Ma Figuera.

Aquesta taula rodona està orientada a aprofundir i gaudir de la informació adient per assimilar les fortaleses que suposa per als establiments actuals de perruqueria  d’adherir-se a i diferenciar-se del low cost mitjançant theQhair  i alhora, continuar donant a conèixer al consumidor de la seva existència.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec del senyor Joan Antoni Baron, Alcalde de Mataró i amb la presència d’altres representants de la societat civil mataronina.

Per a més informació es pot consultar el web www.theqhair.com