Inspira: creativitat, treball en equip i emprenedoria, ingredients per als treballs de recerca de batxillerat

La tria dels estudis és un moment decisiu per als estudiants de batxillerat que volen anar a la universitat, però abans que arribi aquest moment n'hi ha molts altres de d'importants. Una d'aquestes tries, no sempre fàcil, és la del treball de recerca que duen a terme durant els estudis de secundària. Per ajudar-los a decidir la temàtica d'aquest treball, el TecnoCampus ha llançat una iniciativa que per primer cop reuneix un grup d'estudiants amb experts en emprenedoria per ajudar-los en aquesta fase: l'Inspira.

L'Inspira es va celebrar dissabte a l'espai InnoLAB. Va arrencar amb una sessió de creativitat a càrrec de la professora Ester Bernadó. L'objectiu: que tothom qui no la tingués prèviament, en sortís amb una idea sobre a què dedicar el treball de recerca. Després de dinar pizzes, els nois i noies van entrar en una segona fase: veure si és viable transformar la idea inicial en un producte o servei. I per això van comptar amb l'ajut de Laia Vilà,  tècnica del servei d'emprenedoria del TecnoCampus. 

La bona acollida de la sessió farà que es repeteixi en funció de les peticions que arribin dels mateixos estudiants, que poden inscriure's a través de la pàgina web del TecnoCampus per participar en properes sessions.