Intercanvi Erasmus i visita del Poznan University College

En el marc del programa “Erasmus Staff Mobility”, el dia 5 de juny el Tecnocampus va rebre la visita de Marta Graczyk, coordinadora Erasmus del Poznan University College de Polònia, i de Kinga Chelminiak, tècnica del departament.

Durant la seva estada, van visitar el Departament de relacions internacionals i carreres professionals guiades per Luz Fernández i Laura García, cap del servei i tècnica respectivament, que van explicar les estratègies, els objectius i els recursos del TecnoCampus i el seu parc tecnològic.

El Tecnocampus disposa d’un conveni Erasmus amb el Poznan University College en el marc del qual Gemma Guitart, alumna del Grau de Turisme i Gestió del Lleure de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, hi ha realitzat aquest any la seva estada Erasmus.

Posteriorment, van realitzat una visita guiada al parc i al campus acompanyades per Núria Mis, tècnica de la Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària (UACU).

El programa Erasmus Staff Mobility, a través del programa Erasmus, preveu estades formatives pel personal d'universitats a d'altres universitats europees. L'objectiu és que les universitats intercanviïn experiències i puguin obrir espais comuns de col·laboració per tal de consolidar l'Espai Europeu d'Educació Superior.