Arrenca l'International Entrepreneurial Seminar, amb estudiants i professors de tot Europa

El Tecnocampus acull des d’avui i fins divendres 36 estudiants i dotze professors de diverses universitats europees en el marc d’un projecte que gira al voltant de l’emprenedoria social. Es tracta de la tercera edició del International Entrepreneurial Seminar, que reuneix representants dels centres universitaris del TecnoCampus i de cinc universitats europees: Hogeschool Gent - University College Ghent (Bèlgica), Université du Littoral Côte d'Opale-ULCO (França), Jade Hochschule - Jade University of Applied Sciences (Alemanya), Mälardalens University (Suècia) i East London University (Regne Unit). L'anterior edició, la del 2012, va tenir lloc a Alemanya.

Durant tota la setmana, els estudiants dels centres participants (sis de cadacun) treballaran al TecnoCampus en equips mixtos (de diversos països), de la mà de dotze professors vinguts de tot Europa. L’objectiu és que comparteixin coneixements i experiències des de l’òptica que els aporta el fet de provenir de diversos països d’Europa.

Per part del TecnoCampus, els alumnes participants són estudiants de l'Escola Universitària del Maresme (EUM) i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró. L'organització de l'esdeveniment és a més el treball de final de carrera de dues estudiants de l'EUM: Núria Solé i Alba Manresa.

En la sessió de benvinguda, que ha tingut lloc aquest matí, el director general de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Jaume Teodoro, ha destacat la importància d’aquesta iniciatives pel que representen de treball en equip a nivell europeu i per l’oportunitat que dóna a aquests joves de conèixer la nostra ciutat i el nostre país.