L'International Entrepreneurial Seminar comptarà amb la participació d'estudiants del TecnoCampus

L’International Entrepreneurship Seminar és una trobada anual amb 36 representants de fins a sis  països diferents que permet als futurs graduats desenvolupar projectes innovadors a partir d’una proposta donada per les universitats participants. Els equips d’estudiants són multidisciplinars i multiculturals tal com han de ser els equips emprenedors per donar respostes diverses i d’èxit a necessitats del mercat.

Divendres passat es va celebrar una reunió de presentació de la trobada a la qual van assistir diversos estudiants del TecnoCampus interessats a participar en aquesta edició. L’any passat quatre estudiants del TecnoCampus van participar del 12 al 16 de maig a Suècia en l'International Entrepreneurial Seminar. Es van impartir 14 workshops sobre temes relacionats amb l’emprenedoria. Es van desenvolupar 6 projectes empresarials relacionats amb el tema de la setmana e-mobility. També es van realitzar visites al Munktell Science Park en Eskilstuna, Idealab de la Universitat de Mälardalen i a la Venture Cup. Final regional de projectes innovadors de Suecia.

A més, el TecnoCampus va acollir aquesta iniciativa el 2012 (a la imatge, una de les sessions celebrades en aquella trobada).