Jornada sobre les lleis de Protecció de Dades i de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic

El proper mes de desembre, el dimarts dia 3, el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC) organitza una jornada sobre Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI). A banda de ser la seu on se celebrarà la jornada, el TecnoCampus participa en l'organització, i un dels ponents serà Alfons Palacios, professor del Grau de Informàtica a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró. A més del Tecnocampus, a la jornada hi participaran l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) i l’Asociación Profesional Española de Privacidad (APEP)

La sessió està orientada als professionals i estudiants de les tecnologies de la informació i comptarà amb la participació de professionals del Dret, la privacitat, la informàtica i el món acadèmic universitari. Se centrarà en la creixent importància del coneixement i compliment de les principals lleis relacionades amb les TIC dins les
aplicacions informàtiques i sistemes d’informació, com la Llei de protecció de dades (LOPD) i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI).

Cal confirmar l'assistència escrivint a secretaria@coetic.org.