Jornada d'economia per a Batxillerat

Avui dimecres 19 de gener s'ha realitzat al TCM la 6a edició de la Jornada d'Economia per a Batxillerat, una de les activitats que l'EUM ofereix als estudiants de secundària i que té l'objectiu d'ajudar a preparar la prova d'economia de la selectivitat.

Aquesta és la primera edició que es realitza a les noves instal·lacions, i s'ha realitzat amb l'assistència dels estudiants de l'IES Baix Montseny (Sant Celoni), IES Enric Borràs (Badalona), l'IES Pla d'en Boet (Mataró) i l'IES Vilatzara (Vilassar de Mar).

Finances, publicitat, recursos humans o creació d'empreses són alguns dels continguts que s'han explicat a les jornades i que els estudiants de Batxillerat hauran d'afrontar per a realitzar la Selectivitat amb èxit.

Aquesta sessió s'emmarca dins de les activitats d'orientació universitària i promoció que el TecnoCampus ofereix als centres de secundària i estudiants pre-universitaris en general. Concretament el proper dia 2 de febrer hi haurà unes jornades de Portes Obertes amb sessions informatives sobre tots els estudis que s'ofereixen a Mataró.