Kevin Cerdà apropa la idea d'un estudi de videojocs "indie" als estudiants del grau

Kevin Cerdà ha estat un dels darrers participants en el cicle “Els videojocs i els seus protagonistes”, organitzat pel Tecnocampus i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs.
Kevin Cerdà és dissenyador de videojocs. Va començar la seva carrera professional el 2010 amb el seu primer joc, The Creature, que va ser desenvolupat per un equip d’estudiants. Després de diversos projectes, va cofundar BeautiFun Games el març de 2011. Un any més tard van llançar el joc Nihilumbra, que va tenir una gran acollida i s’ha extès a mòbils, ordinadors i consoles. Actualment, Cerdà està col·laborant a Tequila Works en el joc Rime per a PS4.
Cerdà va compartir la seva experiència com a cofundador d’un estudi de videjocs indie. Va plantejar i respondre preguntes clau per a la creació d’estudis indies: Per on començar? Quin tipus de projecte cal fer? Com organitzar l’equip per a fer un desenvolupament efectiu? I també, com a dissenyador, va donar algunes recomanacions per al disseny d’un bon joc.
Un cop més, la seva conferència va tenir èxit d’assistència i de preguntes. Els estudiants van admirar l’experiència del Kevin i el seu grau d’apropament als estudiants.