KIMnews: AppCampus - Microsoft, Nokia i Aalto University (Finlàndia)

 

 

 

Benvolgut/da,

 

Ets una startup del sector de les TIC i treballes en la creació d’aplicacions per a mòbils? En coneixes alguna? S’obren noves oportunitats per al sector!

 

Recentment, l’Aalto University de Finlàndia, conjuntament amb les multinacionals Microsoft i Nokia, ha posat en marxa el projecte “AppCampus”, que pretén impulsar la innovació i les oportunitats de negoci en el sector del desenvolupament d’aplicacions per a telefonia mòbil, així com accelerar la creació d’aplicacions per a Windows Phone.

 

AppCampus”, amb una inversió de més de 18 milions d’euros, permetrà als empresaris que es dediquen al desenvolupament d’aplicacions per a telefonia mòbil beneficiar-se de nous coneixements i mètodes de formació per millorar la competitivitat del seu negoci i per treure més profit de les seves idees, basant-se en la transferència de know-how.

 

Des de KIM, com a experts en la gestió de projectes d’innovació i processos de transferència tecnològica, acompanyem a les empreses per treure el màxim profit d’aquest projecte i que puguin gaudir-ne dels seus avantatges. Si desitgeu més informació de l’”AppCampus”, i aprofitar totes les oportunitats que ofereix el projecte, KIM us pot ajudar!

 

Contacteu amb nosaltres a traves del correu electrònic info@kimbcn.org o al telèfon 93 266 71 38.

 

Des de KIM treballem perquè les empreses siguin més competitives en un mercat cada cop més exigent.

 

Salutacions,

 

Equip KIM