L'alcalde, Joan Mora, inaugura al TecnoCampus el Saló Boda de Mataró i el Maresme

L'alcalde de Mataró, Joan Mora, va inaugurar el passat divendres dia 17 de febrer el Saló Boda de Mataró i el Maresme. Una edició, la 19ena, d'aquest saló, que va canviar d'ubicació i va abandonar el recinte del Nou Parc Central per traslladar-se al Centre de Congressos del parc TecnoCampus Mataró-Maresme. L'alcalde es va mostrar convençut que el Tecnocampus és un bon espai per acollir fires importants com aquesta, i va felicitar la Unió de Botiguers per l'esforç que any rere any demostra amb l'organització del saló. Mora va afegir que esdeveniments com el Saló Boda reforcen el lideratge de Mataró, i va destacar les potencialitats de la ciutat i de la comarca per créixer en el sector dels casaments i esdevenir-ne una referència.

Acompanyat del regidor de Promoció Econòmica i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i del director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, l'alcalde va fer un recorregut pel foyer, l'espai on tenen el seu estand una quarantena d'expositors.

Per la seva banda, el president de la Unió de Botiguers, Jordi Vallcorba, es va mostrar satisfet que el Saló sigui un dels capdavanters a Catalunya en el seu àmbit.

El Saló Boda engloba l’oferta habitual de serveis per organitzar tant casaments com altres tipus de celebracions familiars i d’empresa. Els estands s’ubiquen a l’'espai del foyer del centre de congressos, mentre que l’auditori del TecnoCampus s’utilitzarà per a les passarel·les de moda nupcial. La superfície firal serà similar a la disponible al Parc Central.

El Saló Boda es va celebrar fins el diumenge 19, i tota la informació per als visitants la podeu trobar al web www.saloboda.cat.