L'entrega de Premis dels Blocs Catalunya omple a vessar l'auditori del TecnoCampus

Aquest divendres dia 1 d'octubre s'ha realitzat a l'Auditori del Centre de Congressos del parc TecnoCampus Mataró-Maresme l'acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2010, un esdeveniment de gran transcendència pels blocaires del país. S'han desvetllat els enigmes sobre els guanyadors després d'un procés participatiu molt competit, amb més de 600 participants en les diverses categories. Podeu consultar tots els guanyadors en aquesta nota de premsa.

L'aforament de l'auditori, d'unes 350 persones, ha assolit un ple total, i s'ha comptat amb la presència de l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, que ha presentat el projecte TecnoCampus a tots els participants i ha destacat que és la gran aposta de la ciutat per passar d'una economia industrial a una altra basada en el coneixement.

També hi ha estat presents els membres del jurat dels Premis, entre els quals s'hi trobava el President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i la presidenta del TecnoCampus, Alícia Romero.

A més de totes les persones assistents, l'acte ha estat seguit a través de les xarxes socials, especialment a través de Twitter i el hashtag #premisblocs, ja que la major part dels assistents han combinat els aplaudiments en directe amb les piulades online. El nombre de portàtlis i telèfons mòbils amb connexió a internet ha estat aclaparador.