L'Escola d'Inversors del TecnoCampus arrenca amb 12 participants

L'Escola d'Inversors del TecnoCampus ha arrencat al TecnoCampus amb dotze inscrits, de perfils diferents; alguns d'ells han fet les primeres inversions però volen conèixer més a fons els processos de la inversió privada; d’altres són potencials inversors (directius, empresaris o gent amb capacitat financera).

El primer dia es van tractar els mòduls 1 (ecosistema de finançament) 2 (detecció d’oportunitats).
En el primer, amb Marc Lloveras, director d’IFEM del grup ICF, i en segon, amb Pere Mayol, investment advisor i inversor en start-ups com waki.tv, Wallapop i Goldemar Solution, entre d’altres.

Tots dos van coincidir en la importància de coinvertir amb altres inversors per facilitar l’accés a bones operacions i poder diversificar el seu capital i risc. Com a punts claus a considerar a l’hora d’analitzar una inversió o oportunitat, van destacar el potencial de model de negoci, el creixement escalable i la capacitat de l’equip emprenedor per desenvolupar el negoci de manera ràpida. També van fer èmfasi en la necessitat de planificar la sortida de l’empresa participada

Amb l’Escola d’Inversors, Tecnocampus ha fet un pas endavant en la consolidació del Club d’Inversió (a la imatge) oferint una formació més especialitzada i completa sobre els processos d’inversió privada en empreses joves per ajudar que els potencials inversors tanquin la seva primera inversió amb més probabilitats d’èxit.