L'Escola Superior de Ciències de la Salut inicia el curs per a cuidadors no professionals

El passat cap de setmana, l’Escola Superior de Ciències de la Salut, juntament amb el Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació el Maresme Pro Persones amb Disminució Psíquica, va iniciar el primer mòdul del curs de cuidadors. La primera sessió dedicada a les cures específiques de la persona dependent va tractar temes diversos com la higiene, problemes d’eliminació, mobilitat, ergonomia en el cuidador i prevenció de lesions.

A més els assistents van aprofitar per a resoldre dubtes d’altres tipus vers a problemes específics de les persones de les que tenen cura, com el sondatge vesical, l’aspiració de secrecions i ennuegaments, entre d’altres. Com aspecte a destacar van valorar molt positivament l’oportunitat de desenvolupar els procediments en un entorn simulat  realitzat als laboratoris del centre amb maniquís i equipament sanitari.


En properes setmanes s’aniran desenvolupant la resta de mòduls. La inscripció encara és oberta, us podeu descarregar tota la informació en el material divulgatiu del curs.