L'Escola Universitària del Maresme celebra l'acte de graduació de la promoció 2011/2012

L’acte de graduació de la promoció 2011/2012 de l’Escola Universitària del Maresme (EUM), formada per 67 estudiants, ha reunit avui divendres 21 de desembre estudiants, professors i representants de la comunitat empresarial i de les administracions a l’auditori del centre de congressos. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora, que ha demanat “constància” als nous graduats per llaurar-se un futur professional. “Ara comenceu a nadar, avui no s’acaba res, sinó que tot comença”, els ha recordat l’alcalde, que ha èmfasi en el compromís de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), a la qual està adscrita l’Escola Universitària del Maresme, en el projecte universitari de Mataró. “Ens sentim UPF”,  ha remarcat Mora.

La promoció 2011/2012 de l’EUM, formada per titulats de grau i de postgrau, ha tingut com a padrí intern el professor Ramon Mariño. La  padrina “externa”, la presidenta de l’empresa Euroquímica, Carme Bufí, ha animat els estudiants a ser emprenedors i incorporar-se a les empreses amb ànim de millorar-les. El president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey, ha destacat així mateix la importància dels idiomes en el món empresarial, i ha afegit que aquesta será una aposta del TecnoCampus els propers anys. La directora de l’EUM, Montserrat Vilalta, i el vicerector de Docència de la UPF, Josep Eladi Baños, han recordat els inicis de l’EUM i el creixement que ha experimentat el centre els darrers anys i la seva importància en el conjunt de la Universitat Pompeu Fabra.

En el transcurs de l'acte s'ha fet el lliurament de les beques a estudiants de grau de postgrau que atorguen diverses empreses: Aqua Hotel, Golden Hotels, Metalogenia, Fundació Caixa Laietana, Beiersdorf i el diari ARA. També es va fer un reconeixement espacial a la companyia Metalogenia pel seu compromís i el suport des dels inicis al projecte universitari de l'EUM.