L'ESCS organitza una taula rodona al TecnoCampus per celebrar el Dia Internacional de la Infermera

El proper dia  31 de maig a les 11,30h, amb l’objectiu d’apropar la celebració del Dia Internacional de la Infermera a totes les col•legiades i col•legiats del territori del Maresme, el Col•legi Oficial d’Infermeria de Barcelona juntament amb la ESCS Tecnocampus ha organitzat una taula rodona amb el lema "La satisfacció del tenir cura". La prestació informal de cures a persones amb malaltia o dependència porta intrínsecament a experiències de satisfacció i dificultat, i l'objectiu d'aquesta taula és reflexionar envers aquestes experiències.


La jornada es durà a terme a la Sala Laia i Burriac Torre 2 TCM i formaran part de la taula, la Sra. Imma Morales (infermera del PADES Mataró), la Sra. Judit Dalmau com a pacient expert, la Sra. Diana Jaumandreu (estudiant de l’ESCS TCM), i un familiar cuidador d’una persona dependent.

Per inscriure’s a la jornada, els estudiants de Grau d’Infermeria interessats hauran d’enviar un correu a la secretaria de l’ESCS Mònica Romeu (mromeu@tecnocampus.cat) en el cas dels Diplomats d’infermeria hauran d’inscriure’s directament al COIB.