L'EUM organitza una jornada sobre la rendibilitat de les inversions turístiques

 Assegurar la rendibilitat en les inversions turístiques
14 desembre 2011


EL PONENT - Luis Mesalles
Consultor internacional en hoteleria i turisme, registrat en diversos organismes  internacionals. Viatja sovint per participar en congressos, curset i seminaris relacionats amb el turisme. A més de ser l'editor de www.boletin-turistico.com, una publicació setmanal amb quinze anys de trajectòria, ha publicat diversos llibres sobre temes d'hostaleria.


 OBJECTIU I CONTINGUT
Conèixer les possibilitats de millorar la rendibilitat del nostre establiment, actuant sobre les quatre àrees, mercat, comercialització, inversió i control de la rendibilitat.Això és aplicable tant a empreses existents com en projecte. Planificar correctament evita sorpreses.

El contingut de la jornada és:

1 - El mercat: Anàlisi del mercat local, nacional i internacional. Tendències esperades de desenvolupament. Exercici de quota de mercat.
2 - La comercialització: Definició de conceptes, estratègies de màrqueting, prospeccions, estudis de mercat, estadístiques, aprofitament de les noves tecnologies. Exercici de pla de màrqueting.
3 - La inversió: Determinació detallada dels elements de la inversió. Formules de finançament i claus d'un bon palanquejament. Exercici de càlcul d'inversió i possibilitats de finançament.
4 - La rendibilitat: Seguiment detallat de vendes i despeses, proporcionalitat i correspondència, despeses per responsabilitat, punt d'equilibri. Exercici sobre detall diari, tendències setmanals, balanç mensual i pressupost anual.

LLOC I DATA
14 desembre 2011
De 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores

Tecnocampus
Localització: Consulteu aquí la ubicació de l'edifici TecnoCampus Mataró-Maresme.
Mataró

ADREÇAT A
Empresaris del sector, actuals o en estudi, autoritats responsables del desenvolupament local relacionat amb el turisme, possibles inversors, gestors d'establiments rurals, personal directiu i administratiu de destinacions, allotjaments i restaurants, i en general tot aquell que tingui o busqui tenir una activitat executiva relacionada al turisme sostenible i rendible.
Inscripció mínima d'alumnes: 20

PREUS
OPCIÓ 1: Si és treballador per compte d'altri, el curs és 100% gratuït a través de la bonificació dels crèdits formatius de la seva empresa. Pot consultar els seus crèdits disponibles enviant un mail a rentable@traveltur.com o trucant a 973.311.178
OPCIÓ 2: Si desitja realitzar el curs a nivell particular, el curs té un cost de 150,00 euros per assistent.

El curs inclou:

Material de suport
Servei de Coffee Break Matí i Tarda
Certificat d'assistència.


MÉS INFORMACIÓ
Envieu-nos un mail a: rentable@traveltur.com
Per Telèfon: 973 311 178-665 54 abril 27
o utilitzi el següent FORMULARI DE CONTACTE