L'EUPMT gradua la promoció 2010/2011 en un emotiu acte en què s'homenatja Santi Ortego

L'EUPMT va celebrar ahir l'acte de graduació de la promoció 2010/2011 amb diplomats i els seus familiars, que van omplir l'auditori del centre de congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme. Es van lliurar diplomes als graduats i hi va haver reconeixements als millors expedients acadèmics, a dos centres col·laboradors (Escola del Treball de Granolletrs i Escola Freta de Mataró), a una empresa (Innoget) i al conjunt d'institucions que col·laboren amb el centre.

L'acte, presidit per l'alcalde, Joan Mora, va comptar amb l'assistència del president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i el director de l'EUPMt, Marcos Faúndez. Cal destacar així mateix que el padrí de la promoció va ser Antoni Subirà, exconseller de la Generalitat.

El moment més emotiu de la nit va ser l'homenatge pòstum al professor de l'EUPMT Santi Ortego, de qui es va projectar un vídeo amb imatges. La seva vídua, Coral Fagem, va recollir el premi que li va lliurar l'associació de professor universitaris d'informàtica ENUI.

Podeu consultar aquí la nota de premsa de l'acte