L'EUPMt organitzarà el 2011 la International Carnahan Conference on Security Technology (ICCST)

El director de l’EUPMt, Marcos Faúndez, va assistir del 4 al 8 d’octubre a la IEEE International Carnahan Conference on Security Technology (ICCST) que ha tingut lloc a San José (California, EUA), on a més d’un article ha presentat la proposta de conferència del proper any, que l’EUPMt organitzarà al Centre de Congressos de TecnoCampus l’octubre de 2011. L’organització d’aquesta Conferència compta amb una subvenció de 3000 euros per part del Ministerio de Ciencia e Innovación.
La IEEE International Carnahan Conference on Security Technology (ICCST) és una conferència anual patrocinada per diverses organitzacions internacionals que tenen interès en la creació d'un fòrum obert per a l'intercanvi d'informació relacionada amb la tecnologia de seguretat.

L’ICCST tracta sobre els aspectes de recerca i desenvolupament de la tecnologia de seguretat electrònica, incloent-hi les proves de funcionament de la tecnologia. La Conferència és un intercanvi de coneixements a través de la presentació de treballs que han estat seleccionats pel comitè organitzador. És on els enginyers, físics, científics, professionals de la seguretat i els científics socials comparteixen entre si els resultats de la seva recerca i desenvolupament. La Conferència Carnahan també proporciona una base per al suport de llarg abast i l'assistència a les autoritats i organismes responsables de la seguretat i l'aplicació de la llei en l'ús de la tecnologia disponible.

El ICCST ha existit per més temps que qualsevol altra conferència, arreu del món, sobre aquest tema. A més, no ha deixat de documentar els avenços en la tecnologia de seguretat a través dels seus treballs, publicats a partir de la conferència de 1968.