"La Caixa" i Tecnocampus van realitzar ahir una jornada de treball per empreses

 Ahir dimecres 29 de juny es va realitzar al TecnoCampus la jornada "La Caixa" per l'empresa, una solució per a cada necessitat. La sessió va comptar amb la presència de Feliu Formosa, Delegat General de Barcelona Provincia de La Caixa, i el Director de l'Àrea d'Empresa i Innovació del TecnoCampus, el sr. Sergi Antolí. 

 

La ponència va ser a càrrec dels experts especialistes de la Direcció territorial de la Caixa, en temes d’internacionalització, finances on-line i finançament del circulant (factoring i confirming) i d’inversions (ICO, rènting)

Després de la pausa-café, es van preparar 3 tallers en petit comité liderats pels mateixos experts on es van aprofundir en les característiques dels diferents serveis i productes presentats i  els participants van poder dirigir-se directament als tècnics per resoldre qualsevol dubte. 

La jornada va comptar amb èxit d’assistència, van participar una seixantena de les empreses allotjades al TCM, de les 92 empreses que tenim actualment instal•lades al parc.