La conferència "Què vol dir ser mestre avui" celebrada al Tecnocampus és un èxit de públic

En una sala plena a vessar, avui s'ha celebrat al TCM2 la conferència "Com compartir la responsabilitat educativa escola-familia", la cinquena del cicle "Què vol dir ser mestre avui?" organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FRMPc), i que ha comptat amb la col·laboració del Tecnocampus i del Moviment Educatiu del Maresme (MEM) per a l'ocasió.

L'acte ha estat presentat per Carles Capdevila, periodista i director del diari Ara; Sunta Sogas, exdirectora de l'escola El Sagrer de Barcelona; i Ricard Aymerich, membre del Moviment Educatiu del Maresme de la FRMPc. A més, ha comptat amb la presència entre el públic del director general de la Fundació Tecnocampus, Antoni Uix.

La conferència ha tractat el tema de la responsabilitat educativa pares-escola des de tres vessants: el context general actual, la seva concreció a les aules i el compromís ètic del professorat en aquesta qüestió. El més novedós, però, ha estat que la conferència s'ha pogut seguir en vídeo streaming i ha estat restransmesa per Twitter en directe.

Si voleu més informació, podeu consultar el Twitter oficial de la Fundació Bofill.