La Corporació de Salut del Maresme i la Selva visita l'ESCS

El passat dijous 17 de març va tenir lloc, a les instal·lacions del TCM,  una trobada  entre  14  components de l’equip directiu de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i la Dra Esther Cabrera, Directora de l’ESCS i la Sra. Carme Rosell Coordinadora del Practicum Clínic.


Després d’una breu visita per les instal•lacions del TCM , en la que van mostrar especial interès pels laboratoris de simulació, destacant l’elevat nivell de les instal•lacions i de la  tecnologia amb la que estan equipats, va tenir lloc una reunió de treball a la Sala de Juntes. La Dra. Cabrera va oferir una presentació als visitants sobre la visió i missió de la Fundació,  i a continuació la sra. Rosell va exposar l’organització del Practicum d’infermeria, des de els aspectes més conceptuals fins als més pràctics. 

Des de la Junta de direcció de l’ESCS es va intentar transmetre a la reunió el nou perfil de professional infermer que la societat demana,  i la manera com des de l’Escola  s’implementa el nou Pla d’Estudis  amb l’objetiu d’assolir aquest perfil de professional de la salut.

Aquestes visites són positives per tal de crear sinergies entre les institucions de salut més importants del territori i l'Escola Superior de Ciències de la Salut, que lidera la part formativa a la comarca.