La Generalitat destaca el bon posicionament de Mataró en l'àmbit de les TIC

L’alcalde, Joan Mora, i el regidor de Promoció Econòmica i Innovació i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, s’han reunit avui amb el director general de Telecomunicacions i Societat de la informació, Carles Flamerich, per abordar projectes comuns entre l’Ajuntament i la Generalitat relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).


Carles Flamerich ha elogiat que “Mataró sigui una ciutat amb iniciativa, amb infraestructures com el TecnoCampus”  i ha vaticinat que “en l’àmbit de les TIC, Mataró marcarà la tendència en el futur”.
Per la seva banda, l’alcalde ha recordat el compromís del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, pel qual les inversions i els serveis que es posin en marxa a Catalunya en l’àmbit de les TIC i la salut s’ubicaran a Mataró gràcies a la presència de la Fundació TicSalut, que té la seu al TecnoCampus. “Aquest acord és crucial per a Mataró i el Maresme”, ha apuntat Mora.


Mataró i el Maresme són reconeguts per la Generalitat de Catalunya com a pol de localització d’alt impacte en els àmbits de salut i benestar. A Catalunya hi ha vuit pols d’aquest tipus en diversos sectors. Mataró és el centre neuràlgic del Pol de les TIC en la Salut i el Benestar, focalitzat en l’ús intensiu de les noves tecnologies.